Scenstaket och Kravallstaket

Hos oss hyr du säkra scenstaket och kravallstaket för publika evenemang!

Vill du känna dig trygg med staketen som står mellan publiken och scenen har du kommit precis rätt. Vi har utvecklat ett eget scenstaket som tål höga belastningar och samtidigt är smidiga och lätta att hantera och transportera.

Våra första staket såg dagens ljus i början på 2000-talet. Efter en rad prototyper och tester fastnade vi till slut för en modell som vi känner oss helt trygga med på allt från små konserter till arenaspelningar.

Staketen är byggda för att både publiken och personalen skall trivas. Inga vassa kanter, täckt framsida, så inga armar eller ben kan fastna, och låsning mellan staketen som gör att de kan ställas i en båge eller på ojämnt underlag utan specialvinklar eller utjämning av marken.

Vi har valt att placera våra staket på depåer runt om i landet och i Norge hos kunniga företag inom evenemangsindustrin. För dig som kund innebär det kortare frakter och därmed billigare samt snabbare leveranser.

Alla staket fraktas i vagnar byggda för våra staket så hanteringen blir enkel, oavsett om du är inne eller ute.

Smidigt, pålitligt och säkert!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår